Vi är Parameter Revision

” En storhet som kan hållas konstant för beräkning av beroende variabler men som själv kan varieras. ”

Är definitionen av ordet Parameter. Och utan att få hybris och kalla oss för en “storhet” så är det i övrigt precis så vi vill uppfattas – en konstant som man vet var man har, men samtidigt föränderliga för att kunna variera oss efter våra kunders olika behov och förutsättningar.

Då vi själva är företagare vet vi att du ofta ställs inför nya utmaningar: konjunktursvängningar, nya regler, uppköpsförfrågan eller kanske en ny delägare som ska in i bolaget. Vi förstår att det inte alltid är så enkelt att hålla sig uppdaterad och fatta rätt beslut. Då är det skönt att ha någon att prata med. Därför finns Parameter. Vi arbetar tillsammans med mindre och medelstora bolag och erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud anpassat för våra kunders varierande behov. Vilken typ av rådgivning vi erbjuder kan du läsa mer om under rubriken Tjänster, men om du inte hittar det du söker där, tveka inte att höra av dig ändå.

Mål

Vår målsättning är att bedriva en verksamhet som gör att både medarbetare och kunder rekommenderar oss till andra. Detta uppnår vi genom att: