SAOLs definition av ordet Parameter är:

“en storhet som kan hållas konstant för beräkning av beroende variabler men som själv kan varieras.”

Och utan att få hybris och kalla oss för en “storhet” så är det i övrigt precis så vi vill uppfattas – en konstant som man vet var man har, men samtidigt föränderliga för att kunna variera oss efter våra kunders olika behov och förutsättningar.

Då vi själva är företagare vet vi att du ofta ställs inför nya utmaningar: konjunktursvängningar, nya regler, uppköpsförfrågan eller kanske en ny delägare som ska in i bolaget. Vi förstår att det inte alltid är så enkelt att hålla sig uppdaterad och fatta rätt beslut. Då är det skönt att ha någon att prata med. Därför finns Parameter. Vi arbetar tillsammans med mindre och medelstora bolag och erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud anpassat för våra kunders varierande behov. Vilken typ av rådgivning vi erbjuder kan du läsa mer om under rubriken “TJÄNSTER”, men om du inte hittar det du söker där, tveka inte att höra av dig ändå. Inom ekonomi och skatt ser vi oss som generalister och har vi inte själva möjlighet att hjälpa till så har vi ofta möjlighet att rekommendera någon annan.


GDPR

Parameter Revision bildades 2007 och har sitt ursprung i Previsor Revisionsbyrå som funnits sedan mitten av 1980-talet. När delägarna i Previsor under hösten 2006  kom fram till att de ville göra lite olika saker beslutade några att man ville köra på ungefär som vanligt, dvs att fortsätta ge professionell och personlig rådgivning till mindre bolag och dess ägare. Där och då beslutade Ole Deurell, Kristiina Potila och Marie Nordlander att bilda Parameter Revision. Det nya kontoret slog upp dörrarna på Sankt Eriksgatan 63 under våren 2007. Med sig fick man en handfull hungriga medarbetare och tillsammans kunde man fortsätta ge stöd åt sina kunder.

Under åren som gått har Parameter fortsatt att växa både vad gäller medarbetare, auktoriserade revisorer och kunder. Idag är vi drygt 20 medarbetare som på olika sätt ger stöd åt ca 1000 kunder. Grundarna är fortfarande högst aktiva men vi har också fyllt på med yngre delägare för att säkerställa en långsiktig utveckling av bolaget.

Vår målsättning är att bedriva en verksamhet som gör att både medarbetare och kunder rekommenderar oss till andra. Detta uppnår vi genom att:

  • ha en professionell attityd men aldrig på bekostnad av det personliga, informella bemötandet
  • vara generösa med att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet, både mellan varandra och till kunder
  • behandla våra kunder som samarbetspartner snarare än klienter
  • vara lyhörda och anpassningsbara för våra kunders behov och förutsättningar
  • hellre säga nej än att avvika från det vi tror på
  • erbjuda en öppen och prestigelös atmosfär där alla ges en chans att växa och utvecklas
  • alltid försöka ge något mer än vad som förväntas av oss

“Vår vision är att bidra till att alla människor som kommer i kontakt med oss – vare sig som kund eller medarbetare – sover gott om natten.”